Merry Christmas!! - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Tabe en Sabrina - WaarBenJij.nu Merry Christmas!! - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Tabe en Sabrina - WaarBenJij.nu

Merry Christmas!!

Door: Tabe en Sabrina

Blijf op de hoogte en volg Tabe en Sabrina

25 December 2007 | Australië, Coffs Harbour

Hallo allemaal!

Natuurlijk willen we jullie allemaal een heel goed kerstfeest wensen en alvast een fijne jaarwisseling! Speciaal daarvoor zijn we vandaag lekker naar het strand geweest om een mooie kerstboom voor jullie te maken, zoals je ziet op de foto’s…. jaja met kerstdag op het strand, zijn jullie niet jaloers?!

Wat hebben we de afgelopen dagen gedaan? Na zo’n anderhalve week rondom Brisbane te hebben rondgehangen, hebben we de hoop opgegeven om onze auto daar te verkopen, en zijn we lekker doorgereisd richting het zuiden. Brisbane viel ons een beetje tegen om kerst te vieren. Het hostel (we hebben de kampeerspullen al wel verkocht) was niet erg gezellig, en de stad was veel te druk.. dus nu zitten we in Coffs Harbour!

Vanochtend, op 1e kerstdag, eerst maar eens lekker uitgeslapen (gelukkig hadden we geen “snurkers” op de dorm dit keer!) en daarna een duik genomen in de zee. Helaas begon het toen te regenen (ha, toch een beetje een kerst zoals in Nederland ;) ). Maar dat gaf niet echt, want we hadden een bbq in het hostel. Jaja we hebben dus ge-bbq-d op kerstdag! Het was erg lekker, zelfs een heus 3-gangen menu! Daarna hebben we nog een dom spelletje gedaan, die we uiteraard hadden gewonnen. De prijs was een heuse bierschat, dus daar hebben we ons de volgende tijd mee vermaakt. We hebben nog een potje volleybal gespeeld in het buitenbad, en daarna was het tijd om nog wat te kaarten….

Het is wel een beetje raar hoor, om hier kerst te vieren. Net als iedereen die we hier spreken, hebben we helemaal geen kerstgevoel. Hoe kan het ook als het 30 graden is! En alle liedjes op de radio over kerstmannen in de sneeuw klinken hier natuurlijk helemaal raar!

We blijven hier nog tot na de kerst, daarna is het de bedoeling om door te reizen naar Sydney voor nieuwjaar. Morgen gaan we ons eens wagen aan het vissen! Ja, schrik niet, het klinkt natuurlijk wel onwijs duf, maar hier in Australië is het HET tijdsverdrijf voor de locals, dus we willen het toch maar eens proberen. Kijken of wij ook een Barramundi (of gewoon wat alg) kunnen vangen ;).

Goed, verder hebben we dus niet echt spetterende verhalen. We zijn lekker nog even aan het genieten van de mooie stranden aan de oostkust hier, met straks als klapper het nieuwjaarsfeest in Sydney!

De rest van de verhalen horen jullie wel weer als we er weer zijn! Tot 5 januari!!!

Groetjes Tabe en Sabrina

PS. Bedankt voor alle leuke berichtjes op deze site, en de leuke mailtjes die we hebben gehad (met de verjaardagen!), erg leuk om te zien dat onze verhalen worden gelezen!

• 25 December 2007 - 14:13

Pp En Mm:

Merry Christmas to you two too!!

• 25 December 2007 - 15:21

Arjan 'The Big Boss':

Jo, prettig kerstfeest nog. Vissen is helemaal niet duf, whaha. Ik moet met feike nog even overleggen over de nieuwjaarsnacht, traditioneel bij de familie jouwsma op de bank + fiets. Rondje rond de kerk ook uiteraard. Laterr

• 25 December 2007 - 16:34

Buffel:

JOooooooooooooooooooooooooo, Prettige kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar!!! Tot gauw.

Groet'n Rik
    ps, jullie moest ik dit ook wensen namens Jan Adder.

• 25 December 2007 - 17:13

Ina En Wilma:

Jullie ook een Merry Christmas!!
    Tabe... wat ben jij blond!! Echt zo'n surfboy :P
    Veel plezier nog daar met rondreizen en het warme weer... hier was lekker al ijs :D ook leuk..
    Nu gezellig hiero...
    naja... geniet er maar van nog..
    Groens en liefs

• 25 December 2007 - 17:16

Vraag?:

Kom'n oe 5 januari om 9 uur in d'ochtend an?

• 26 December 2007 - 10:59

Anniekp:

Hey! Jullie ook hele fijne kerstdagen, maar die zijn bij jullie denk ik al net zo ongeveer voorbij??
    Een hele fijne jaarwisseling en tot over een dikke week!!
    Kuss

• 27 December 2007 - 11:13

Mudde:

wat een vette kerstboom!

• 28 December 2007 - 00:10

Tabe En Sabrina:

Hallo allemaal!
    Het is nog niet helemaal zeker hoe laat we aan gaan komen... We staan nu op de wachtlijst van een andere vlucht die korter is..
    Groetjes uit Sydney (hier zitten we inmiddels, bij Nico in het hostel, de auto verkocht!)

• 28 December 2007 - 22:13

Margriet:

veilige terug reis.....!!!!!!!!!!!!!!!!
    hart groeten..... en een heel goed en gezond 2008 natuurlijk.......
    groetjes van de diek... de putjes...

• 31 December 2007 - 08:53

Mudde:

Hoi lieve Samson en Tabé. Hele fijne jaarwisseling. Nog 4 uurtjes aftellen, hè?
    kuss

• 31 December 2007 - 17:28

Mudde En Vandiekie:

Happy New Year!!!
    Jullie liggen vast al weer te pitten, maar we hopen dat het super was in Sydney!!

Tabe en Sabrina

Hallo allemaal!! Ook deze keer gaan we weer proberen om onze avonturen hier vast te leggen zodat jullie op de hoogte blijven en zo een beetje met ons mee kunnen reizen... Dit keer gaat de reis naar Uruguay. Sabrina gaat daar afstuderen. In het heel kort gaat ze een onderzoek doen naar de mechanismen van boeren-cooperaties en het wel of niet functioneren daarvan. Een van de onderzoeksmethoden zal interviewen zijn, wat in het Spaans zal moeten gebeuren omdat de boeren in Uruguay vaak geen Engels spreken. Onze eerste bestemming van de reis zal dan ook de talenschool in Montevideo zijn!! Wat Tabe gaat doen is nog niet helemaal duidelijk, maar maar waarschijnlijk doet hij zo weinig mogelijk (lees: chillen als een malle!) Als jullie ons willen mailen kun je een email sturen naar tabeensabrina@gmail.com. We hopen dat we een paar mooie verhaaltjes voor jullie kunnen schrijven! We hebben er weer zin in! Groetjes Tabe en Sabrina